mijnNaktuinbouw en Bestuurlijke Informatie Portal

De wereld verandert. Papier wordt steeds meer vervangen door digitale en online oplossingen. Efficiëntie en transparantie zijn belangrijke thema’s. Ook de tuinbouwsector verandert. Daarom ontwikkelde Naktuinbouw mijnNaktuinbouw. Een online bedrijfsportal waarmee Naktuinbouw u nog beter en sneller van dienst is.

Ga hier direct naar:

mijnNaktuinbouw (voor klanten en geregistreerde bedrijven)

BIP (Bestuurlijke Informatie Portal)  (voor bestuurders en leden Adviescommissies)

mijnNaktuinbouw​

mijnNaktuinbouw is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarin u 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzage heeft in uw bedrijfsdossier. Ook een groot deel van onze dienstverlening kunt u nu online doen. Op dit moment kunt u met mijnNaktuinbouw uw teeltaangiftes doen, laboratoriumonderzoeken op zaadmateriaal aanvragen en de uitslagen van uw onderzoeken voor laboratoriumtoetsen inzien en de status van kwekersrecht- en/of toelatingsonderzoeken inzien.

Inloggen mijnNaktuinbouw

In de portal kunt u direct uw inlogcode aanvragen.

Instructiefilmpje inloggen op mijnNaktuinbouw:

Handleiding/instructie

Een schriftelijke instructie voor het stap-voor-stap aanmelden van een toetsopdracht vindt u hier en een instructie voor de teeltaangifte hier

Instructiefilmpjes teeltaangifte

Gewasgroepen, locaties en percelen:

Teeltaangifte afronden:

Gegevensbeheer (archief teeltaangifte):

Hulp nodig?

Bekijk hier het instructiefilmpje over de helpfunctie in mijnNaktuinbouw:

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wensen of lukt het ondanks de filmpjes bijvoorbeeld nog niet om uw teeltaangifte in te vullen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Meer informatie rondom het gebruik van de portal kunt u lezen in de Algemene Voorwaarden.