Heeft u uw perceelsaangifte al gedaan?

Publicatiedatum Nieuws: 06 juli 2022

Kweekt u potplanten, perkplanten, kuipplanten, waterplanten, planten met luchtwortels (zoals Tillandsia), graszoden of zodevormende producten en brengt u deze in de handel? Doe dan perceelsaangifte. Dat doet u door in te loggen op mijnNaktuinbouw. Op dit moment heeft 72% van de bedrijven perceelsaangifte gedaan.

Eindproduct

Met de ingevulde gegevens in de perceelsaangifte maken we een gestructureerde planning voor de keurmeester en zorgen dat deze planning ook binnen uw bedrijfsvoering past. Ook gebruiken we de gegevens om op de hoogte te zijn welke producten waar geteeld worden in geval van een uitbraak. De NVWA vraagt van ons dat dit in beeld is.

Via mijnNaktuinbouw vult u de gegevens in

Hoe eerder u aangifte doet, hoe beter en efficiënter wij onze werkzaamheden kunnen inplannen. U vult in hoeveel hectare u gaat telen. Ook vult u het (hoofd)product voor dat perceel in. Hierover betaalt u de basisbijdrage.

Heeft u nog geen login? Via mijnNaktuinbouw kunt u deze direct aanvragen. Ook als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u dat hier achterhalen.

De helpdesk staat voor u klaar

Wilt u hulp bij het invullen van de perceelsaangifte? Onze helpdesk staat voor u klaar. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.30 uur. Telefonisch op (071) 332 62 88 of via e-mail.