9e ISHS International Strawberry Symposium

Publicatiedatum Nieuws: 26 april 2021

De Polytechnische Universiteit van Marche en de Council for Agricultural Research and Economics (CREA) nodigen u in samenwerking met de International Society for Horticultural Science (ISHS) uit voor het International Strawberry Symposium (ISS). Het ISHS-ISS vindt online plaats van 1 mei tot 5 mei 2021. Op 5 mei presenteert directeur van Naktuinbouw, John van Ruiten, het certificeringsschema van aardbeien in Nederland.

ISHS International Strawberry Symposium 2021

Deze editie van de ISHS-ISS2021 wil de kloof verkleinen tussen de academische wereld en de aardbeienindustrie. Iedereen die geïnteresseerd is in aardbei wordt betrokken, van onderzoek, productie, industrie, markt en consument.

De ISHS-ISS2021 is toegankelijk voor experts over de hele wereld, met name uit landen waar de aardbeienteelt in ontwikkeling is. Niet alleen de groei van industrie, maar ook als een kans voor plattelandsontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van leven.

De wetenschappers krijgen de kans om de meest actuele wetenschappelijke resultaten te presenteren, om collega's te ontmoeten voor verdere wetenschappelijke en technische uitwisseling, om ideeën op te doen voor nieuwe wetenschappelijke projecten en nieuwe interdisciplinaire en toegepaste samenwerkingen.

Schrijf u in voor het symposium

Doe mee met de gratis virtuele rondleidingen

Kijk voor meer informatie op de website van het ISHS-ISS Symposium.