mijnNaktuinbouw en Bestuurlijke Informatie Portal

De wereld verandert. Papier wordt steeds meer vervangen door digitale en online oplossingen. Efficiëntie en transparantie zijn belangrijke thema’s. Ook de tuinbouwsector verandert. Daarom ontwikkelde Naktuinbouw mijnNaktuinbouw. Een online bedrijfsportal waarmee Naktuinbouw u nog beter en sneller van dienst is.

Ga hier direct naar:

mijnNaktuinbouw (voor klanten en geregistreerde bedrijven)

BIP (Bestuurlijke Informatie Portal)  (voor bestuurders en leden Adviescommissies)

mijnNaktuinbouw​

mijnNaktuinbouw is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarin u 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzage heeft in uw bedrijfsdossier. Ook een groot deel van onze dienstverlening kunt u nu online doen. Op dit moment kunt u met mijnNaktuinbouw uw teeltaangiftes doen, laboratoriumonderzoeken op zaadmateriaal aanvragen en de uitslagen van uw onderzoeken voor laboratoriumtoetsen inzien en de status van kwekersrecht- en/of toelatingsonderzoeken inzien.

Inloggen mijnNaktuinbouw

Heeft u hulp nodig bij het inloggen in mijnNaktuinbouw? Download hier ‘Teamviewer’ en neem contact op met onze helpdesk (071) 332 62 88. De helpdesk kan dan met u meekijken.

Inloggen doet u met het e-mailadres van uw bedrijf wat wij gebruiken voor uw correspondentie. Indien u uw wachtwoord niet meer weet kunt u dit opvragen door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’.

In de portal kunt u direct uw inlogcode aanvragen.

Wij raden u aan als browser te kiezen voor Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge. Internet Explorer is minder geschikt omdat deze niet meer meegroeit met nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit komt doordat Microsoft de ondersteuning langzaamaan stopzet en zich richt op Edge.

Instructiefilmpje inloggen op mijnNaktuinbouw:

Handleiding/instructie

Een schriftelijke instructie voor het stap-voor-stap aanmelden van een toetsopdracht vindt u hier en een instructie voor de teeltaangifte hier

Instructiefilmpjes teeltaangifte

Gewasgroepen, locaties en percelen:

Teeltaangifte afronden:

Gegevensbeheer (archief teeltaangifte):

Hulp nodig?

Bekijk hier het instructiefilmpje over de helpfunctie in mijnNaktuinbouw:

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wensen of lukt het ondanks de filmpjes bijvoorbeeld nog niet om uw teeltaangifte in te vullen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Meer informatie rondom het gebruik van de portal kunt u lezen in de Algemene Voorwaarden.