AIPH Plant Health Conference

Publicatiedatum Nieuws: 26 februari 2021

De International Association of Horticultural Producers (AIPH) uit het Verenigd Koninkrijk nodigt in samenwerking met FloraCulture International de sierteeltketen uit voor de virtuele Plant Health Conference ‘Working Together for Better Plant Health’. Naktuinbouw is partner in het online congres op 24 maart 2021. U kunt zich gratis registreren voor deelname aan het congres.

plant-health-conference-header

Ga direct naar het programma

Het thema van de conferentie is ‘Working Together for Better Plant Health’. Er zijn presentaties van internationale branchedeskundigen die beschrijven wat de branche zelf doet om de bedreigingen van notificatieplichtige ziekten en plagen aan te pakken.

Sprekers

De heer Ralf Lopian, voorzitter van de internationale stuurgroep voor de IYPH 2020, verzorgt de keynote speech van de conferentie.
John van Ruiten, directeur van Naktuinbouw, is een van de sprekers en legt de opzet en het proces uit van kwaliteit-plus-systemen die verschillende sectoren in de sierteelt ondersteunen.

Onderzoek

AIPH voerde een onderzoek uit en verzamelde informatie over plantgezondheidsinitiatieven in de sector ter verbetering van plantgezondheidssystemen en -processen in de wereldwijde keten. Casestudies die op de conferentie worden gepresenteerd geven een overzicht en een vergelijking van de opzet en implementatie van vrijwillige systemen overal ter wereld.

De conferentie is gratis. Let op het evenement is van 13.00-18.00 uur Amsterdam Netherlands Time (12.00-17.00 uur Greenwich Mean Time).

Schrijf u in