Eerste PSI-partijaangifte binnen

Publicatiedatum Nieuws: 20 maart 2019

Biologisch sierteeltbedrijf V.O.F. De Driehoek is het eerste bedrijf dit jaar dat partijaangifte deed. Ze deden aangifte om een partij Convallaria in de PSI-keuring te krijgen.

Eerste PSI-partijaangifte binnen

Omdat het de eerste aangifte in het vernieuwde portaal was, kregen Sjors en Dorien Veldt van De Driehoek een taart overhandigd. Shang Yuen en Dennis Hoogenboom (team Administratie Keuringen) feliciteerden ze namens Naktuinbouw.

Partijaangifte perikelen

De partijaangifte is Sjors niet helemaal tegengevallen: “Het is iets wat je eigenlijk maar één keer per jaar doet, dus dat blijft wennen. En ik begrijp niet helemaal waarom ik separaat ook nog mijn percelen op moet geven. Maar als ik ergens niet uitkom en de administratie bel, dan word ik altijd keurig geholpen.”

Blijvende ontwikkelingen

Vanaf maandag 11 maart kunt u het vernieuwde portaal gebruiken voor uw partijaangifte. De gebruiksvriendelijkheid hebben we de afgelopen periode verbeterd. Waar mogelijk verbeteren we het portaal nog meer en voegen functionaliteiten toe.

Wilt u meer weten over het opgaveportaal?

Shang Yuen en Ilse Bouwmeester (team Administratie Keuringen) staan graag voor u klaar. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur: telefonisch op 071 – 332 62 88 of stuur een e-mail.