Kent u onze portal mijnNaktuinbouw al?

Publicatiedatum Nieuws: 13 november 2020

mijnNaktuinbouw.nl is uw klantportaal waar u alle informatie vindt die wij met u delen en die u met ons deelt. Het is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarin u altijd inzage heeft in uw dossier, toetsingen en aanvragen.

mijnNaktuinbouw

Rassenonderzoek

Als aanvrager van kwekersrecht in Nederland volgt u in mijnNaktuinbouw het proces van toelating- en/of kwekersrechtverlening in Nederland. Van DUS-aanvragen ziet u de status terug. Per aanvraag vindt u deze onderwerpen in mijnNaktuinbouw:

  • Algemeen: hier staan onder andere de contactgegevens van de gewasverantwoordelijke.
  • Onderzoek: informatie over het inleveren van het identiteitsmateriaal, start van de proef, vergelijkers voor de aanvraag, status van het naamsvoorstel en opleverdatum van het tussen- of eindrapport.
  • Relaties: informatie over aanvrager, kweker, instandhouder zoals ingevuld op het aanvraagformulier.
  • Documenten: uitgewisselde correspondentie/formulieren. Per DUS-aanvraag is er een eigen digitaal dossier.
  • Autorisatie: hier vindt u uw autorisatie-aanvragen voor groenterassen.

Keuringen

In mijnNaktuinbouw doet u de perceelsaangifte en als dat nodig is ook partijaangifte. Wij plannen vervolgens de keuringswerkzaamheden in en voeren deze uit. U kunt er ook (waarde)documenten bestellen of keuringsrapporten en (toets)uitslagen inzien. In de toekomst ontwikkelen wij uw portaal door met nog meer handige functionaliteiten. Zo kunt u zelf meer en meer bepalen hoe uw interactie met Naktuinbouw is.

Laboratoriumtoetsen

Bekijk de status en uitslagen van uw aangevraagde toetsen in mijnNaktuinbouw. Toetsen op zaadmateriaal kunt u aanvragen via het klantenportaal.

Vragen?

Mist u nog iets in het klantenportaal of ziet u andere verbeteringen? Laat het ons vooral weten via mijn@naktuinbouw.nl! Alleen samen met u kunnen wij mijnNaktuinbouw naar uw wensen aanpassen.

mijnNaktuinbouw