Naktuinbouw op Plantarium

Publicatiedatum Nieuws: 12 augustus 2019

Op 21, 22 en 23 augustus vindt in Boskoop Plantarium plaats: dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. Naktuinbouw is hier ook vertegenwoordigd. U vindt ons in stand 172. Wij ontmoeten u graag op de beurs!

Wij staan op Plantarium 2019

Het plantenpaspoort krijgt een nieuw gezicht

Het plantenpaspoort, al jaren een vertrouwd begrip. Toch gaat er iets veranderen. Vanaf 14 december 2019 krijgt u te maken met nieuwe EU-wet- en regelgeving rondom de plantenpaspoortplicht: de EU-Plantgezondheidsverordening. De nieuwe verordening zorgt ervoor dat het plantenpaspoort makkelijker herkenbaar is en dat bij besmettingen de mogelijke bron makkelijker te traceren is.

Op woensdag staat Eelco Riemens (NVWA) in onze stand, op donderdag Theo Overdevest (BKD) en Frits Jonk (Royal FloraHolland) en op vrijdag Marian de Beuze (Plantum). Samen met onze medewerkers beantwoorden zij uw vragen over de nieuwe Plantgezondheidsverordening, het nieuwe plantenpaspoort en wat daar nog meer bij komt kijken. 

Hoe bereidt u zich voor op de Brexit?

De dag dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat, komt steeds dichterbij. Door dit vertrek gaan andere handelsafspraken gelden en komen er extra procedures. Weet u al wat dit voor uw onderneming gaat betekenen? Kom naar onze stand en stel uw vragen.

U bent ook welkom in onze stand met andere vragen

Naast de genoemde onderwerpen kunt u natuurlijk ook met andere vragen in onze stand terecht.

Op woensdag beantwoorden Ron Bleijswijk en Natasja Luiten graag uw vragen. Op donderdag doen Gerben Mellema, Jeroen van der Neut en Willem van der Leij dat. En op vrijdag Erik van Ede, Leo van Leeuwen en Ton van Fulpen.

Alstublieft: uw toegangsbewijs

U kunt hier uw digitaal toegangsbewijs downloaden: Relatiekaart Naktuinbouw voor Plantarium 2019.pdf.

Of u kunt zich gratis aanmelden via de website van Plantarium.

 

Tot ziens op Plantarium!