Ontdek het belang van bedrijfshygiëne op 28 februari 2018

Publicatiedatum Nieuws: 12 januari 2018

Ziekten en plagen liggen overal op de loer. In de training Bedrijfshygiëne leert u wat de risicogebieden zijn en hoe u indringers geen kans geeft. Ontdek tijdens de training het belang van hygiënemaatregelen. Schrijf u in vóór 30 januari en doe mee!

Het belang van bedrijfshygiëne

Wist u dat een mobiele telefoon een verzamelplaats is van bacteriën? En zo zijn er nog meer broeihaarden op uw bedrijf die met de juiste maatregelen te bestrijden zijn.

Tijdens presentaties, opdrachten en spelachtige elementen krijgt u zicht op de risicogebieden op een bedrijf en hoe u deze broeihaarden kunt voorkomen. Het belang van hygiënemaatregelen loopt als een rode draad door de hele training en aan het eind weet u hoe u mee kunt werken aan een gezonde teelt op uw bedrijf.

De training begint met plantenziektekunde, waarbij u inzicht krijgt in de aard van bacteriën, schimmels, virussen, viroïden en insecten en de infectie- en verspreidingsmogelijkheden. Ook komt het hygiëneprotocol aan bod. U leert uw praktijksituatie kritisch te beoordelen en mee te denken over praktische verbeteringen.

Voor wie?

De training is specifiek ontwikkeld voor uitvoerend personeel van groente- en aardbeiplantenkwekers en vermeerderingsbedrijven van teeltmateriaal in de sierteeltsector, zaadproducenten van gewassen als tomaat en telers van siergewassen. Denk hierbij aan gewasverzorgers en enters.

Data, kosten & locatie

De training wordt georganiseerd op 28 februari 2018 van 13.00 tot 19.00 uur bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. De training kost € 395,- per deelnemer (exclusief BTW, inclusief lesmateriaal en maaltijd). 

Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Heeft u interesse?

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 30 januari 2018.