Onze coronamaatregelen

Publicatiedatum Nieuws: 03 maart 2022

Ook Naktuinbouw doet er alles aan om te helpen de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Naktuinbouw volgt de adviezen, richtlijnen en maatregelen van RIVM en de Rijksoverheid. Wat merkt u daarvan?

Coronavirus

Onze keurings-, inspectie- laboratoriumwerkzaamheden en opleidingen gaan door. Waar gewenst op een aangepaste wijze, bijvoorbeeld online.

  Wat betekent het voor keuringen op uw locatie?

  Onze keurmeesters nemen op locatie voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat zij het coronavirus verspreiden, dan wel zelf besmet worden. Zij houden zich aan de beschermende maatregelen van bedrijven die zij bezoeken.

  Wij verwachten bij een bedrijfsbezoek het volgende van u:

  • Een veilige werkomgeving voor onze keurmeester.
  • Meld bij binnenkomst van onze keurmeester eventuele bijzonderheden, in het geval er iets aan de hand is op uw bedrijf. Dit kan variëren van medewerkers met symptomen tot bijzonderheden in het te keuren product.
  • Houd afstand van elkaar.
  • Leg documenten vast klaar (op gepaste afstand).

  Wilt u Naktuinbouw bezoeken of een monster afgeven?

  Naktuinbouw kunt u bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het stempelen van certificaten of het afleveren van materiaal. Laat u vooraf even weten dat u bij ons langs komt? Het vooraf afstemmen is nodig omdat onze medewerkers waar mogelijk thuiswerken. Onze bezetting op onze locaties is hierdoor beperkt. Houd er rekening mee dat er hierdoor eventueel vertraging in uw proces kan ontstaan.

  De DUS-onderzoeken voor kwekersrecht van onze afdeling Rassenonderzoek lopen door. Het bezoeken van proeven kan op afspraak. Als u ons in een dergelijke situatie niet kunt bezoeken, dan brengen wij u graag op de hoogte via foto, video of live stream.

  Bij een bezoek aan Naktuinbouw treffen we voorzorgs- en hygiënemaatregelen, houdt u zich aan onze coronamaatregelen:

  • U mag zelf geen verkoudheidsklachten of koorts hebben als u ons bezoekt.
  • U houdt zich aan afstand houden tot onze medewerkers.
  • U overhandigt uw pakket ‘contactloos’ bij de receptie.

  Komt u een opleiding bij ons volgen?

  Bij het uitvoeren van onze opleidingen staat uw gezondheid en die van onze trainers en medewerkers voorop. Wij verwelkomen u graag online en in sommige gevallen trainen wij weer op onze locatie met naleving van de coronamaatregelen. Van uw kant vragen wij begrip voor de maatregelen én een passende houding. 

  Contact

  Veel van onze medewerkers werken nog steeds thuis. We geven daarom de voorkeur aan contact via e-mail.

  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.