Kom 26 juni kennismaken met de cursisten van de PVP Course

Publicatiedatum Nieuws: 13 juni 2018

Van 18 tot en met 29 juni organiseert Naktuinbouw samen met Wageningen -Centre for Development Innovation de Plant Variety Protection Course. Een onderdeel daarvan is de posterpresentatie op dinsdag 26 juni. Komt u kennismaken met de cursisten en het kwekersrechtsysteem in hun eigen land door het bijwonen van deze posterpresentatie?

Plant Variety Protection Course

De deelnemers krijgen tijdens de twee weken durende PVP Course naast theorie ook veel praktijkopdrachten. Deze variëren van het beoordelen van proeven tot het maken van een kwekersrechtsysteem voor het land van herkomst. 

Posterpresentatie

Geïnteresseerden kunnen kennismaken met de cursisten tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde middag op dinsdag 26 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. De cursisten presenteren de opzet van het kwekersrechtsysteem in hun eigen land. Dit doen zij aan de hand van een presentatie en diverse posters waarop het systeem visueel is gemaakt.

Geïnteresseerden kunnen deze zogenoemde postersessie kosteloos bijwonen. Na afloop kunnen deelnemers en bezoekers met elkaar kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. De postersessie vindt plaats in hotel Hof van Wageningen.

Aanmelden?

Wilt u de postersessie bijwonen? Stuur dan een mail naar Naktuinbouw Opleidingen met als onderwerp 'Bijwonen Postersessie 26 juni'.