Stef Schuijt gestart als directeur bij Naktuinbouw

Publicatiedatum Nieuws: 03 juni 2021

Op 1 juni startte Stef Schuijt als directeur bij Naktuinbouw. Stef Schuijt (rechts op de foto) vormt samen met John van Ruiten het directieteam.

De tweehoofdige directie past in onze ontwikkeling

Naktuinbouw ontwikkelt zich tot een meer klant- en procesgerichte organisatie. Een kwaliteitsdienst die ook voor de toekomst alles in huis heeft. Bijvoorbeeld om de grote vraagstukken van deze tijd op het terrein van plantaardig teeltmateriaal aan te kunnen. Dat vraagt slagvaardigheid en aanpassingen. Die raken niet alleen de organisatie-inrichting, maar ook haar leiding. Het Naktuinbouw-bestuur koos hierom voor een tweehoofdige directie. Stef Schuijt houdt zich vooral met bedrijfsvoering/interne ondersteuning bezig, terwijl John van Ruiten met name de externe kant van onze werkzaamheden/programma’s in zijn pakket heeft.

Stef is een ervaren directeur

Stef Schuijt begon zijn carrière in 1999 bij de politiekorpsen Zaanstreek-Waterland en Gooi en Vechtstreek. Zeven jaar later werd bij plaatsvervangend directeur bij de dienst Inwonerszaken van de gemeente Arnhem. Vanaf 2012 had hij binnen deze gemeente twee directiefuncties en sinds 2016 was hij concerndirecteur. Stef Schuijt doorliep de Nederlandse Politieacademie. Daarna studeerde hij strategisch leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. En Master of public and non profit management aan Tilburg University. Daarnaast volgde hij onder meer een bedrijfseconomische studie.