Twee nieuwe gezichten bij Keuringen

Publicatiedatum Nieuws: 29 mei 2020

Bij de afdeling Keuringen werken twee nieuwe collega’s die we graag aan u voorstellen: Dirk-Jan Beerepoot en Marjan Folkers. Misschien heeft u al kennis gemaakt met ze, misschien ook nog niet. 

Dirk-Jan Beerepoot en Marjan Folkers

Dirk-Jan Beerepoot

In maart startte Dirk-Jan Beerepoot als manager Keuringen Bloemisterij- & Groentegewassen. Hij volgt Frans Claassen op. Dirk-Jan werkte hiervoor bij Verheijen Plants, Benary Netherlands en Enza Zaden. Hij is in het  bloemisterij- en fruitteeltbedrijf van zijn ouders opgegroeid. Via veredeling van siergewassen kwam hij terecht bij Enza Zaden. In deze laatste rol was het internationaal produceren van teeltmateriaal in de groentezaden de voornaamste activiteit. Een jonge, korte en veelzijdige loopbaan die nu goed van pas komt als manager Keuringen Bloemisterij- & Groentegewassen.

Marjan Folkers

In april startte Marjan Folkers als senior beleidsmedewerker bij Keuringen. Ze werkte hiervoor bij NVZP (nu Plantum), WLTO (nu LTO Glaskracht) en de NVWA. Bij de NVWA werkte ze intensief met internationale fytosanitaire regelgeving. Marjan: “Ik vind het een mooie uitdaging om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de sector via Naktuinbouw. Ik kende Naktuinbouw al als een mooie organisatie en ik ben erg blij dat ik daar nu deel van mag uitmaken.” Ze volgt Peter Lentjes op die met pensioen gaat op 1 juli 2020. De komende maanden loopt Marjan in het kader van haar inwerkprogramma regelmatig met een keurmeester mee.