Vanaf 1 januari 2022 uw partijopgave digitaal

Publicatiedatum Nieuws: 22 november 2021

We zijn zo ver. Op 1 januari 2022 gaat de vernieuwde perceel- en partijopgave van Naktuinbouw live voor de sector Groente!

mijnNaktuinbouw

Wat wij van u verwachten in drie stappen

  1. De opgave van uw percelen via mijnNaktuinbouw.nl
  2. Ontvangstbevestiging dat uw percelen klaar staan om de partijen hier in te vullen
  3. Het verbinden van de partijen aan de percelen (handmatig of via een Excel-upload)

Na stap 3 is uw taak volbracht. Zorg ervoor dat de partijen binnen twee weken na het planten zijn opgegeven. Dit zorgt ervoor dat Naktuinbouw werkt met de meest actuele informatie. Zo kan de keurmeester zijn bezoek goed plannen.

Wat doet Naktuinbouw?

De teamadministratie en de keurmeester controleren de door u aangeboden informatie. De keurmeester gaat de keuring uitvoeren. Communicatie over de keuring van de partijen vindt plaats via de omgeving van partijopgave.naktuinbouw.nl. Hier kunt u de actuele stand van de keuring volgen. Ook ontvangt u meldingen via de e-mail over de status van uw partijen.

Uniek partijnummer

Na de keuring ontvangt u via de e-mail uiteindelijk ook een Excel-rapportage. In deze rapportage vindt u naast uw eigen aangeleverde informatie ook de uiteindelijke status per partij. Elke goedgekeurde partij heeft dan een uniek Naktuinbouw-partijnummer. Dit partijnummer kunt u gebruiken in uw eigen systeem.

Het voordeel van het unieke partijnummer is dat, bij de exportkeuring, de inspecteur snel de status van elke partij zien. Dit zorgt ervoor dat de doorloopsnelheid van de exportkeuring sneller verloopt!

Naktuinbouw staat voor u klaar

We zorgen ervoor dat u vanaf 1 januari 2022 op zowel mijnNaktuinbouw als de partijopgave-omgeving uw informatie kunt opgeven. En bij eventuele opstartproblemen staan wij voor u klaar. Neem dan contact op via (071) 332 61 29 of via de e-mail.