Wat doet Naktuinbouw (film)

Publicatiedatum Nieuws: 31 maart 2023

Naktuinbouw is dé organisatie voor het onderzoeken van rassen, het keuren van teeltmateriaal en het toetsen op ziekten en plagen. Vanuit deze unieke samenstelling kunnen Nederlandse tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. In onze nieuwe bedrijfsfilm leggen we uit hoe we dat doen. 

Bedrijfsfilm

Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het zaad- en plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren zaad- en plantmateriaal en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en innoveren.
Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor!

Kies bij het afspelen van de film voor gewenste ondertiteling in Nederlands of Engels door op de knop CC/Subtitles rechtsonderin te klikken.