Wilt u meer weten over de veldinspectie voor plantaardig uitgangsmateriaal?

Publicatiedatum Nieuws: 20 april 2022

In de tweedaagse opleiding 'Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal' maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie. Zien we u in de opleiding op 8 en 13 juni?

Opleiding Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal

Compleet beeld van een veldinspectie

In deze tweedaagse opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. U leert risico’s te identificeren, te analyseren en beheersmaatregelen te formuleren. U oefent met het uitvoeren van een inspectie. Ook hoe u een representatief monster neemt en afwijkingen beoordeelt. U wordt zich bewust van het belang van goede hygiëne. 

Na afloop van de opleiding bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.

Werkt u als field inspector voor een bedrijf in plantaardig uitgangsmateriaal?

En wilt u meer weten over het uitvoeren van een veldinspectie? Dan is deze opleiding iets voor u. "Het is een praktische en overzichtelijke opleiding met een fijne koppeling tussen theorie en praktijk," aldus een oud-deelnemer. "Het is fijn om ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven. Er worden op z'n dag veel goede tips gedeeld."

Er is nog plek voor u in de komende opleiding

De opleiding bestaat uit twee lesdagen (8 en 13 juni) en wordt afgesloten met een bekwaamheidsproef op 16 of 17 juni.

Meer informatie & inschrijven