Word wegwijs in de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek

Publicatiedatum Nieuws: 23 februari 2022

Bent u nieuw in de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek? Benieuwd hoe u online uw kwekersrechtaanvraag indient, een TQ invult of hoe u een goede rasnaam kiest? De training Wegwijs in kwekersrecht- en toelatingsonderzoek op 24 maart is een must voor iedereen die op een of andere manier met registratie en/of kwekersrecht van doen heeft.

Training Wegwijs in kwekersrecht

Compleet beeld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek

In de training Wegwijs in kwekersrecht- en toelatingsonderzoek krijgt u een algemeen beeld van Naktuinbouw als organisatie en de wet- en regelgeving die zij handhaaft. Er wordt uitgelegd welke procedures rondom kwekersrecht- en toelatingsonderzoek zijn opgesteld en hoe het DUS-onderzoek in zijn werk gaat. "De training Wegwijs in kwekersrecht gaf mij een compleet inzicht in kwekersrechtaanvragen en wat daarbij komt kijken," aldus een oud-deelnemer. "De trainers hebben veel kennis en geven duidelijke uitleg over het onderwerp."

Een programma op basis van de sector waarin u werkt

De training is geschikt voor veredelaars en bedrijven die voor het eerst in aanraking komen met rassenonderzoek. De training is bedoeld voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek.

Afhankelijk van de sector waarin u werkt, kunt u deels uw eigen programma samenstellen. 
In de middag splitst de groep zich op. In het inschrijfformulier kunt u kiezen voor de 'module groentesector' (en landbouw) of 'module sierteeltsector' (en fruit).

Er is nog plek voor u op donderdag 24 maart

Wilt u meer weten over de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek? Schrijf u dan nu in voor de training op 24 maart. Er is nog plek voor u.

Meer informatie & inschrijven