Lees voor
Sluiten

Terug naar overzicht

Jaarverslag: onze highlights van 2023

Publicatiedatum: 20 maart 2024

Nieuwsgierig naar wat wij deden in 2023? De highlights van het afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag.

Lees hier ons jaarverslag van 2023.

Klaar voor de toekomst

Het jaar 2023 stond in het teken van enkele uitdagingen om Naktuinbouw toekomstbestending te maken. Waarnemend voorzitter Wim Nijssen blikt terug op een succesvolle aanstelling van een nieuwe directeur en bestuursvoorzitter. Ook werkten we hard aan een nieuwe organisatiestructuur. Deze proces en klantgerichte organisatiestructuur implementeerden we begin 2024. 

Samenwerking LNV NVWA en kennisdeling 

Verder blikken onze toezichthouders terug op een goede samenwerking. In twee uitgelichte artikelen zoomen we in op nieuwe EU-regelgeving, die belangrijk is voor ons werk. En de afspraken die we maakten met de andere keuringsdiensten. 

We delen onze kennis en werken graag samen met anderen, in binnen- en buitenland. In dit jaarverslag een overzicht.  

De cijfers 

En natuurlijk ontbreken de cijfers over onze inspecties, financiën en de andere activiteiten van 2023 niet. Naktuinbouw sluit het jaar af met een negatief resultaat. Als we dieper in de cijfers duiken, dan blijkt dat een minder hoge omzet dit veroorzaakt heeft. Dit komt vooral omdat de omzet van onze dienstverlening over de volle breedte van de organisatie achterbleef bij de verwachtingen. Aan de kostenkant bleven we binnen de kaders van de begroting. 

Terug naar overzicht