Lees voor

Onze uitingen

Bekijk hier onze uitingen zoals het Jaarverslag, Buitenstebinnen en het archief van onze digitale nieuwsbrieven.

Buitenstebinnen

Buitenstebinnen wordt in print en digitaal uitgegeven. Als u Buitenstebinnen (gratis) wilt ontvangen, stuur dan een mail naar Communicatie. Op deze pagina staan de edities van Buitenstebinnen van de laatste drie jaar. Wilt u een ouder nummer van ons digitaal ontvangen, stuur dan een e-mail naar Communicatie.

Jaarverslagen

Lees hier ons Jaarverslag 2022

In dit Jaarverslag vertelt Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne voor welke uitdagingen ons bestuur stond in 2022. Onze toezichthouders blikken terug op een goede samenwerking. Lees verder hoe wij toewerken naar een proces- en klantgerichte organisatie. Wij laten zien hoe wij in 2022 zorgden voor een verantwoorde en veilige werkplek. Ook stond 2022 in het teken van kennisdelen, ziekten & plagen en internationale projecten. En natuurlijk ontbreken de informatie over kwaliteit, de financiële pagina's en de facts & figures niet.

Heeft u een reactie of vraag?
Neem gerust contact op met ons team Communicatie.

Eerdere edities

Nieuwsbrief archief

Lees hier de maandelijksen uitgaven van onze digitale nieuwsbrief voor de sectoren Bloem, Boom, Groente, Landbouw en voor het werkgebied Import/Export. Vanwege de overgang naar een nieuwe website vanaf september 2023 kan het dat het doorklikken op bericht niet bij een nieuwsbericht uitkomt.

Feedback
Sluiten