Lees voor

Onze uitingen

Bekijk hieronder onze uitingen zoals het Jaarverslag, Buitenstebinnen en het archief van onze digitale nieuwsbrieven.

Buitenstebinnen

Buitenstebinnen wordt in print en digitaal uitgegeven. Als u Buitenstebinnen (gratis) wilt ontvangen, stuur dan een mail naar Communicatie. Op deze pagina staan de edities van Buitenstebinnen van de laatste drie jaar. Wilt u een ouder nummer van ons digitaal ontvangen, stuur dan een e-mail naar Communicatie.

Jaarverslagen

Het jaar 2023 stond in het teken van enkele uitdagingen om Naktuinbouw toekomstbestending te maken. Waarnemend voorzitter Wim Nijssen blikt terug op een succesvolle aanstelling van een nieuwe directeur en bestuursvoorzitter. Ook werkten we hard aan een nieuwe organisatiestructuur. Deze proces en klantgerichte organisatiestructuur implementeerden we begin 2024. Verder blikken onze toezichthouders terug op een goede samenwerking. In twee uitgelichte artikelen zoomen we in op nieuwe EU-regelgeving, die belangrijk is voor ons werk. En de afspraken die we maakten met de andere keuringsdiensten. We delen onze kennis en werken graag samen met anderen, in binnen- en buitenland. In dit jaarverslag een overzicht. En natuurlijk ontbreken de cijfers over onze inspecties, financiën en de andere activiteiten van 2023 niet.

Heeft u een reactie of vraag?
Neem gerust contact op met ons team Communicatie.

Jaarverslag 2023 Jaarverslag 2022 Jaarverslag 2021 Jaarverslag 2020

Podcasts

Vanwege de pensionering van John van Ruiten namen we een serie podcasts op. John van Ruiten was bijna 40 jaar directeur bij Naktuinbouw. In deze serie geeft hij zijn visie op vijf verschillende onderwerpen. Luister de podcasts via uw favoriete streaming-kanaal.

Podcast #1 Naktuinbouw
Spotify
Vimeo
YouTube
Podcast #2 Kwekersrecht en veredelingSpotify
Vimeo
YouTube

Nieuwsbrief archief

In de overzichten hieronder vindt u de archieven van de maandelijkse uitgaven van onze digitale nieuwsbrief. De archieven zijn onderverdeeld in de sectoren Bloem, Boom, Groente, Landbouw en voor het werkgebied Import/Export.
Via de pijl naar beneden opent u het complete archief per sector. Vervolgens klikt u op de datumlink van een nieuwsbrief.
Vanwege de overgang naar onze nieuwe website per september 2023 kan het voorkomen dat u met het doorklikken binnen de nieuwsbrief niet (meer) bij een nieuwsbericht uitkomt.