Naktuinbouw op IPM in Essen

Publicatiedatum Nieuws: 07 december 2022

Van 24 tot en met 27 januari 2023 staat Naktuinbouw op de internationale beurs IPM in Essen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. 

Naktuinbouw staat op IPM Essen

U vindt ons in hal 2, standnummer B23

Naktuinbouw heeft een gezamenlijke stand met de Duitse, Poolse en Franse onderzoeksstations voor DUS-onderzoek en het CPVO (Communautair Bureau voor Plantenrassen). Met de samenwerking van de diverse onderzoeksstations in de stand bieden de organisaties informatie in de volle breedte van alle bestaande sier- en boomkwekerijgewassen. 

Voordat het kwekersrecht kan worden toegewezen moet een ras voldoen aan DUS-eisen op onderscheidbaarheid, uniformiteit en stabiliteit gedurende een groeiseizoen. Bezoekers krijgen in de stand informatie over het aanvragen van onderzoek, het indienen van een DUS-aanvraag en de duur en kosten van het onderzoek. Ook beantwoorden wij uw vragen rondom de gevolgen voor kwekersrechtonderzoek vanwege de Brexit.

We bieden onze relaties graag een gratis entree-ticket aan. Als u ons een e-mail stuurt met uw relatienummer, ontvangt u een code om uw ticket voor de IPM te downloaden (zolang de voorraad strekt).