Stef Schuijt benoemd tot Naktuinbouw-directeur

Publicatiedatum Nieuws: 12 maart 2021

Het Naktuinbouw-bestuur benoemde vandaag Stef Schuijt (53) tot directeur. Hij start op 1 juni in zijn nieuwe functie. Op dit moment is Schuijt concerndirecteur / loco-secretaris van de gemeente Arnhem. 

Stef Schuijt benoemd tot Naktuinbouw-directeur

Aanleiding

Naktuinbouw ontwikkelt zich tot een meer klant- en procesgerichte organisatie. Een kwaliteitsdienst die ook voor de toekomst alles in huis heeft. Bijvoorbeeld om de grote vraagstukken van deze tijd op het terrein van plantaardig teeltmateriaal aan te kunnen. Dat vraagt slagvaardigheid en aanpassingen. Die raken niet alleen de organisatie-inrichting, maar ook haar leiding. Het Naktuinbouw-bestuur koos hierom eind december voor een tweehoofdige directie. Op 1 juni vormt Stef Schuijt samen met John van Ruiten het directieteam.

Achtergrond Stef Schuijt

Stef Schuijt begon zijn carrière in 1999 bij de politiekorpsen Zaanstreek-Waterland en Gooi en Vechtstreek. Zeven jaar later werd bij plaatsvervangend directeur bij de dienst Inwonerszaken van de gemeente Arnhem. Vanaf 2012 had hij binnen deze gemeente twee directiefuncties en sinds 2016 is hij concerndirecteur.

Stef Schuijt doorliep de Nederlandse Politieacademie. Daarna studeerde hij strategisch leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. En Master of public and non profit management aan Tilburg University. Daarnaast volgde hij onder meer een bedrijfseconomische Hbo-opleiding.