Werken bij Naktuinbouw

Openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en eigen ontwikkeling. Deze punten staan bij Naktuinbouw hoog in het vaandel. Wij zijn een sociale organisatie met persoonlijke aandacht voor de medewerkers.

Onze 350 medewerkers zijn betrokken en actief. Wij vinden de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers belangrijk. Daarvoor hebben wij een levensfasebewustbeleid. 

Speerpunten voor onze organisatie zijn integriteit en expertise. Hierover maakten wij ook afspraken in onze gedragscode:

Naktuinbouw Gedragskompas

Ook werken bij Naktuinbouw? Bekijk onze vacatures:

Vacatures

Als er geen vacatures zijn, kun je een open sollicitatie sturen via e-mail.

Sollicitatieprocedure

Je kunt solliciteren door te reageren op een vacature op de website. Dit doe je door je motivatiebrief en CV te uploaden.

Na ontvangst van jouw CV en brief krijg je van ons een bevestiging. Wij sturen jouw sollicitatie door aan de manager van de betreffende afdeling.

Na de selectie kijken we welke kandidaat in aanmerking komt voor een gesprek. Meestal is het eerste gesprek met de manager van het betreffende team en eventueel een medewerker van de afdeling en/of de personeelsadviseur.

Passen we bij elkaar

Het sollicitatiegesprek geeft ons de kans een duidelijk beeld te vormen van jou en je capaciteiten. En het geeft jou een indruk van hoe wij werken en wat er van je wordt verwacht. Lees je daarom in over Naktuinbouw en maak van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen. Wij geven je de kans eerlijk en open te zijn. Dit helpt  zowel jou als ons te beslissen of we echt bij elkaar passen. Als dit positief uitvalt voor beide kanten volgt een volgend gesprek.

Na dit tweede gesprek kan er eventueel nog een assessment plaatsvinden. Is dit ook positief, dan doen we een voorstel voor een arbeidsovereenkomst en heten we je graag welkom bij Naktuinbouw. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden in dit document.

Open sollicitatie

Er zijn twee manieren waarop je in aanmerking komt voor een uitdagende baan bij Naktuinbouw. Of je solliciteert gericht op één van de openstaande vacatures, of je stuurt een open sollicitatie.

Het aanbod van banen varieert gedurende het jaar, maar we zijn continu in beweging. Dus altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen.

Stage lopen

Naktuinbouw is wereldwijd het belangrijkste expertisecentrum op het gebied van rassen. Onze laboratoria zijn up to date voor de laatste toetstechnieken.

Redenen genoeg dus om bij ons eens een kijkje in de keuken te nemen en ervaring op te doen! Naast stageplekken met een technische invulling, hebben wij ook stageplekken voor bijvoorbeeld administratieve of communicatieve functies.

Ben jij op zoek een goede en leuke stageplek? Meld je aan met ons stageformulier. Na ontvangst ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van ons team P&O.

Over de organisatie

Hoe zit de organisatie in elkaar? Wat zijn de taken? Wie zijn de klanten? En een stukje geschiedenis. Dat lees je allemaal op deze pagina. Hier kun je filmpjes over het werk van Naktuinbouw bekijken.

Arbeidsvoorwaarden

Ontmoet onze collega's

De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk hier de film met een impressie van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.

Rassenonderzoeker

Keurmeester

Laborant