Opleidingen

Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van de opleidingen en trainingen die Naktuinbouw zowel nationaal als internationaal organiseert voor de sector boom.
Wilt u meer lezen over de eventuele subsidiemogelijkheden via Colland Arbeidsmarkt, klik dan hier

Vanaf 1 september 2020 gaan we weer van start met onze klassikale trainingen. Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en gezondheid en die van onze trainers en medewerkers voorop. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend. Wij verwelkomen u graag op onze locatie met inachtneming van ons Coronaprotocol.

e-CertNL

Startdatum: 
30 oktober 2020

Wilt u leren hoe u een e-CertNL aanmaakt voor export buiten de EU? Door de verwachte uittreding van de United Kingdom uit de EU krijgen meer...

Opleiding Bemonstering van grond

Startdatum: 
Op aanvraag

In deze opleiding staat het nemen van grondmonsters centraal. U wordt zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed...

Bacterievuur

Startdatum: 
Op aanvraag
In deze training leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.

Training Sortimentskennis

Startdatum: 
Op aanvraag
In deze training leert u de verschillen tussen boomsoorten, zodat u ze kunt herkennen aan kenmerken, zoals kleuren en bloeiwijzen.

Training Bedrijfshygiëne

Startdatum: 
Op aanvraag
In deze training neemt u uw bedrijf onder de loep op het gebied van bedrijfshygiëne en krijgt u inzicht in de risicogebieden.