Opleidingen

Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van de opleidingen en trainingen die Naktuinbouw zowel nationaal als internationaal organiseert voor de sector landbouw.
Wilt u meer lezen over de eventuele subsidiemogelijkheden via Colland Arbeidsmarkt, klik dan hier

Vanaf 1 september 2020 gaan we weer van start met onze klassikale trainingen. Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en gezondheid en die van onze trainers en medewerkers voorop. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend. Wij verwelkomen u graag op onze locatie met inachtneming van ons Coronaprotocol.

Opleiding Zaadanalyse

Startdatum: 
15 september 2020
Deze basisopleiding voor het hele zaadvak verbreedt en verdiept uw vakkennis ten aanzien van zaadanalyse.

Bemonstering van zaden

Startdatum: 
28 oktober 2020
Tijdens deze opleiding verkent u de verschillende stappen in het bemonsteringsproces en alle aspecten die van belang zijn bij de monstername.

Training Spoor van het zaad

Startdatum: 
07 december 2020
Tijdens deze training verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel.

Professional Plant Sampling

Startdatum: 
14 september 2021
During this training course you will learn how to take a reliable representative sample according to the sampling process and the guidelines of NAL

Training Zadendeterminatie

Startdatum: 
07 oktober 2021
In deze training leert u over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent u in het determineren met zaadmengsels.

Opleiding Bemonstering van grond

Startdatum: 
Op aanvraag

In deze opleiding staat het nemen van grondmonsters centraal. U wordt zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed...

e-CertNL

Startdatum: 
Op aanvraag

Wilt u leren hoe u een e-CertNL aanmaakt voor export buiten de EU? Door de verwachte uittreding van de United Kingdom uit de EU krijgen meer...

Training Bedrijfshygiëne

Startdatum: 
Op aanvraag
In deze training neemt u uw bedrijf onder de loep op het gebied van bedrijfshygiëne en krijgt u inzicht in de risicogebieden.