Lees voor

Plant Breeders' Rights for food security and economic development

De modules behandelen verschillende essentiële onderwerpen, zoals de betekenis en voordelen van een (geharmoniseerd) kwekersrechtssysteem, het wettelijk kader dat is vastgesteld door de UPOV-conventie, administratieve procedures, verschillende PBR-systemen, de achtergrond en praktische aspecten van DUS-testen, het gebruik van moleculaire technieken in PBR, handhaving, uitzonderingen op de rechten, en de relatie tussen PBR en zaadverzamelsystemen, evenals verdragen inzake genetische hulpbronnen.

We zijn verheugd om u ons uitgebreide programma aan te bieden dat 25 jaar trainingservaring bundelt op het gebied van kwekersrechtsystemen. Dit Engelstalige programma is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de belangrijkste aspecten van het UPOV Plant Variety Protection-systeem.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor juridische, administratieve, beleids- of uitvoerende professionals die werkzaam zijn in het systeem van plantenrassenbescherming, ongeacht of ze in de publieke of private sector werken.

Vragen?

Team Opleidingen (071) 332 62 70 / opleidingen@naktuinbouw.nl